Árvíz_Előntés_Felhőszakadás
Tűzkár

Kárügyintézés

Kárbejelentés

Alapítva 1992-ben

Tisztelt Látogató !

Ha a bekövetkezett káreseményre biztosítása kiterjed, a díj rendezettsége alapján a biztosító kockázatban áll, és biztosítása a kockázatvállalás szempontjából valós tények és értékek alapján került megkötésre, kárigényét általában érvényesíteni tudja.
A biztosító által megállapított kártérítési összeg, és az Ön kárigénye nem mindig egyezik meg. Amennyiben Ön nem ért egyet a kalkulált kárösszeggel, vitathatja azt. Ha az megalapozott, és dokumentálható, érvényesíteni is tudja.

Kárát a biztosítók által felajánlott módon jelentheti be, levélben, telefonon, faxon, vagy online felületen. Ha kárát cégünkön keresztül kívánja intézni, úgy azt díjmentesen, az Ön megbízása alapján elvégezzük!
Folyamatban lévő, már bejelentett károkkal kapcsolatban nem áll módunkban eljárni, ezért ezekkel kapcsolatban kérjük forduljon az érintett biztosítóhoz, vagy biztosításközvetítőjéhez!

Amennyiben kárát saját biztosítójához közvetlenül kívánja bejelenti, válassza ki biztosítóját a megnyíló oldalon!
FONTOS!  Gépjármű károk ügyintézését nem vállaljuk! Azokat mindig közvetlenül biztosítójához, kötelező felelősségi kár esetén a károkozó biztosítójánál jelentse be kárát!

Ha cégünkön keresztül kívánja intézni kárát, kérjük adja meg az alábbi adatokat ! Az adatok megadásával hozzájárul, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot , és kárával, valamint az érintett szerződéssel kapcsolatban egyeztessünk!