Megbízhatóság-hozzáértés-tapasztalat

Munkatársaink

Alapítva 1992-ben

MEGBÍZHATÓSÁG

Aki állítja magáról "megbízható vagyok", az valószínűleg nem az. Ezért mi nem állítjuk ezt. Azonban rendkívül fontos értéknek tekintjük, ezért elvárjuk magunktól és munkatársainktól. A bizalmat meg kell szolgálni, és csak egyszer lehet elveszíteni!

Hogy ügyfeleink hosszú ideig azok is maradjanak, feladatainkat minden körülmények között a legjobb tudásunk szerint, pontosan végezzük. Az ügyfelek maradéktalan kiszolgálása tehát saját jól felfogott érdekünk.

TEGYEN PRÓBÁRA BENNÜNKET !

HOZZÁÉRTÉS

A független biztosításközvetítői státusz lehetőséget biztosít, hogy az ügyfél számára mindenkor a legjobb terméket ajánljuk. A termékek objektív összehasonlítása nélkül ez lehetetlen, ezért a mindenkor aktuális összes terméket ismerjük.

Hozzáértésről akkor beszélhetünk, ha képesek vagyunk az ügyfelek igényeit megismerve, számukra áttekinthető módon a biztosítók ajánlatait szakszerűen összehasonlítani.

Ön elvárhatja, mi elvárjuk munkatársainktól, hogy értsenek a biztosításokhoz!

GYŐZÖDJÖN MEG RÓLA, KÉPESEK VAGYUNK-E RÁ !

TAPASZTALAT

A TAPASZTALAT az egyetlen dolog, amit kizárólag a szakma folyamatos, hosszú időn keresztül történő gyakorlása biztosíthat. A biztosítási szakmát a cég tulajdonosa 1987-óta folytatja. A BENEVOLUS Kft. több mint 20 éve, megszakítás nélkül, biztos pénzügyi alapokon működő vállalat.

A több mint két évtizedes múlt törvényszerűen tapasztalatokat, és a biztosítási szakmával kapcsolatos ismeretek elmélyítését jelenti.

ÉRTÜNK HOZZÁ, KÉRDEZZEN !

Amit nyújtunk

  • Teljes back office támogatást
  • Folyamatos képzést
  • Szakmai támogatást
  • Közvetlen értékesítés támogatást
  • Egyedülálló érdekeltséget
  • Garantált növekedést