Ügyfeleink

Magánszemélyek

Alapítva 1992-ben

CSALÁD

Fontos a család! Tudjuk. Tehetünk bármit? Igen! Tiszteletben tartjuk, és felelősséggel arra törekszünk, hogy Ügyfeleinket szolgáltatásainkkal:

  • tehermentesítsük, így több idejük marad családjukra
  • valódi igényeik alapján ajánljunk bármit, hogy csak a szükséges terheket viseljék
  • évente felülvizsgáljuk létezik-e számukra kedvezőbb megoldás
  • objektív döntéseikhez, objektív képet adjunk

Tisztában vagyunk vele, ha nem a valóban legjobb megoldást keressük számukra, majd más megteszi, és többé nem lesznek az ügyfeleink.
Ezért kizárólag tényeket közlünk, azt is ami számukra kedvezőtlen! Az előnyök és hátrányok ismeretében hozott döntéseik alapozhatják csak meg a hosszú távú kapcsolatot velük!

EGZISZTENCIA

"EGZISZTENCIA" = Létezés, gazdasági értelemben vett biztonság.

Ügyfeleink egzisztenciális helyzete miért fontos nekünk?
Mert ha tevékenységünkkel segítjük gyarapodásukat, erősítjük egzisztenciális helyzetüket, akkor ügyeikkel továbbra is hozzánk fordulnak !

A saját érdekünk, hogy ügyfeleink számára a legkedvezőbb megoldásokat kínáljuk és ezzel is hozzájáruljunk egzisztenciájuk javításához !

MIT TEHETÜNK ÖNÉRT?

JÖVŐ

Mindenkit érint, ha akarja, ha nem. Úgy gondoljuk a legjobb megoldás ha elfogadjuk, és foglalkozunk vele. Ügyfeleink számára objektív, és racionális megoldásokat kínálunk egy olyan kérdésben, amit általában a legtöbben érzelmi alapon közelítenek meg.

"Ha nem hazudik az üzletkötő, akkor hazudok önmagamnak!"

Mert a legtöbben ezt teszik. Nem vesznek tudomást (inkább) arról, hogy az öregkor el fog érkezni, hogy gyermekeik egyetlen esélye, ha tovább tudnak tanulni, hogy a család létezése nélkülük nem lehetséges.

A jövő akkor is elérkezik, ha nem tervezzük hogyan töltsük. Eltervezni az első lépés, hogy legalább az esélyt megadjuk Önmagunknak!

TERVEZZE MEG JÖVÕJÉT, ENNYIT BÁMIKOR MEGTEHET !